SZAKMÁK ÉJSZAKÁJA 2019

 


Szakmák Éjszakája 2019 - Képek, videók itt! - 


Programok - 2019

  • Ha BAROSS, akkor KÖZLEKEDÉS! Gépkocsi szimulátor, amely a valódi vezetés élményét kínálja! GYERE! PRÓBÁLD KI! SZEREZZ ÉLMÉNYT!

Támogató partnereink (Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. és Görömbölyi Autósiskola) közreműködésével nagyértékű szimulációs berendezésen élheted át a kamionok vezetésének élményeit! Próbáld ki veszély nélkül a közúti közlekedés vészhelyzeteinek kezelését!

Gépkocsi szimulátor


  • Ha BAROSS, akkor KÖZLEKEDÉS! A régióban egyedül nálunk tanulhatsz MOTORKERÉKPÁR SZERELÉST!

Közlekedni kell! Ezt sokan MOTORKERÉKPÁR-ral teszik! Nálunk, a REBUKER Kft. közreműködésével - akik a gyakorlati képzést végzik – megtanulhatod a legújabb országúti csodák javítását, karbantartását! Tekints meg e járművekből ízelítőt iskolánkban! Nem csak megélhetést biztosító keresett szakmához juthatsz, de a HOBBY-dat is megtalálhatod egy életre!

Bemutató


  • MOZDONYSZERELÉS. Szeretnéd tudni, hogy mi van a VILLANYMOZDONY belsejében? MOST virtuálisan megtekintheted a vasúti járművek szerelését!

Szeretnéd tudni, hogy mi van a VILLANYMOZDONY belsejében? MOST virtuálisan megtekintheted a vasúti járművek szerelését! Vasúti járművek szerelésének bemutatása.
Gépjármű szerkezeti részeinek bemutatása

Bemutató


  • Hív a vasút, vár a MÁV! A mozdonyszimulátoron átélheted a mozdonyvezetés élményét! Vasúti jelzőeszközök, berendezések bemutatása.

A számítógépes technika segítségével MOZDONYSZIMULÁTOR segítségével szerezhetsz élményeket a vasúti járműtechnika és forgalomszervezés szépségeiről
MOZDONYSZIMULÁTOR és vasúti jelzőeszközök, berendezések bemutatása.

Mozdonyszimulátor


  • Ki Mit Tud? Játékos szakma- és iskolaismereti kvíz.

Iskolánk egy helyiségében lehetőséget kínálunk az érdeklődők számára, hogy játékos, de ismereteket igénylő kérdésekre adott válaszaikkal ráhangolódjanak iskolánk és képzési partnereink tevékenységére, képzési kínálatunkra.

Ki mit tud?


  • POSTAI ÜGYINTÉZÉS a gyakorlatban. A Magyar Posta Zrt. országunk egyik legnagyobb vállalata. Gyere, nézz a pult mögé és próbáld ki magad! LEHET, HOGY EZ LESZ A HIVATÁSOD?

Tudod-e hogyan kell hivatalos ügyeket intézni? Mit csinálnak a postai üzleti ügyintézők? Címiratkészítés, bélyegzés, bizonylatok kitöltése, pénzek bankszerű rendezése és pénzrészletezés készítése egy kialakított postahelyen. Gyere, próbáld ki magad! Benevezhetsz egy szakmai kvízjátékba is, ahol értékes ajándékot is nyerhetsz! (4 GB Pendrive).

Postai ügyintézés


 

  • MINDENNAPI PÉNZÜGYEINK! Könyvelőprogramok bemutatása, bankjegyfelismerés, pénzek biztonsági jegyei, országok pénzei. Szakmai kvízjáték.

Az elektronikus pénz és e-kereskedelem korszakában is nagy jelentőségű a bankjegyek ismerete. Szakembereink vezetnek be a bankjegyismeret fortélyaiba! Bankjegyfelismerés, pénzek biztonsági jegyei, különböző országok pénzei. Könyvelőprogramok bemutatása, Szakmai kvízjáték, ahol értékes nyereményeket is nyerhetsz! (4 GB pendrive)

Bankjegy felismerés